Verbena - Tela Marinera

Verbena - Tela Marinera


Passeig Marítim

Passeig Marítim s/n
Alcúdia - PM
Spain

Verbenes

Descripción

uauuuuu ... ja la tenim aqui ..... LA MARINERA, el Ajuntament de Alcúdia, organitza un event molt especial, encaixada dins de les festes de Sant Pere, la coincidència amb la vispera de Sant Joan, la convertirà en la nit mes espectacular plena de sorpreses, la Plaça de la quarentena, s'engalanarà amb els millors decorats mariners, a la festa no hi faltarà el bon ambient, foodtrucks, i sobretot la bona música, comptem amb la presència d'Alejandra Burgos & Band, juntament amb ses Bubotes, grup de moda a Mallorca, i Toni Llobera (Deejaysgrup) que segur animaran la nit del 23 de juny, al Port d'Alcúdia.no deixis que t'ho expliquin, vesteix-te amb detalls mariners i gaudeix d'aquesta gran festa.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - 

uauuuuu... ya la tenemos aqui ..... LA MARINERA, el ajuntamiento de Alcúdia, organiza un evento muy especial, encajada dentro de las fiestas de San Pedro, la coincidencia con la vispera de Sant Juan, la convertirá en la noche mas espectacular llena de sorpresas, La Plaza de la quarentena , se engalanará con los mejores decorados marineros, en la fiesta no faltará el buen ambiente, foodtrucks, y sobretodo la buena música, contamos con la presencia de Alejandra Burgos & Band, junto con Ses Bubotes, grupo de moda en Mallorca, y Toni Llobera ( Deejaysgrup ) que seguro animarán la noche del 23 de Junio, en el Puerto de Alcudia. 

no dejes que te lo cuenten, visteté con detalles marineros y disfruta de esta gran fiesta. 


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - -- - - 
Uauuuuu ... we have it here ..... LA MARINERA, the Alcúdia Town Hall, organizes a very special event, wedged inside the fiestas of San Pedro, the coincidence with the Sant Joan Eve, will turn it into the night More spectacular full of surprises, La Plaza de la quarentena , will be decorated with the best decorated sailors, the party will not miss the good atmosphere, foodtrucks, and above all good music, we have the presence of Alejandra Burgos & Band, along with Ses Bubotes, a fashion group in Mallorca, and Toni Llobera (Deejaysgrup) who are sure to liven up the night of June 23 in the Port of Alcudia.

Do not let them tell you, dress up with sailor details and enjoy this great party.

UbicaciónOtros eventos populares en esta categoría